temporada

Último video de la 2a temporada: tomas falsas

Després d’11 mesos de vídeos setmanals, arriba el parèntesi estiuenc tan necessari. Tornaré amb tu el proper 5 de setembre.

Igual que en l’últim video de l’any passat, avui vull agrair a tota la gent que m’és imprescindible a l’hora de fer aquests vídeos, tota la dedicació d’aquests mesos. I també a tu, que em veus, que em llegeixes, que estiguis aquí.

Tot això que faig no tindria gaire sentit si no arribés a ningú, així que és un honor i alhora una responsabilitat que tanta gent vegi la meva feina.

Espero que et sigui útil i almenys, hagis rigut amb mi! 😉

La temporada vinent serà de POWER total, perquè arribaré amb novetats i amb moltíssima il·lusió. No te la perdis!!!

Bon estiu, que siguis molt feliç. Gràcies per ser-hi i fins aviat!

PD: Si em trobes a faltar, que sàpigues que estaré a Instagram i a Facebook aquest estiu;)


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Míriam Tirado

Míriam Tirado

Consultora de crianza consciente y periodista especializada en maternidad, paternidad y crianza. Me dedico a ayudar a madres y padres a conectar con sus hijos/as.

2 respuestas

  1. Hola, abans de res, moltíssimes gràcies per ser-hi i que tinguis unes bones vacances! 😀 Ens ajudes molt i et mereixes un bon desconecte! 🙂

    Volia preguntar-te si tens algun post o video per a) explicar a la meva parella que el bebè no farà X cosa com ell vol (adormir-se estirat sobre el pit del pare) si no com necessita (sobre el pit de pare però de peu), i menys d’un moment per l’altre i “perquè a mi em dóna la gana.

    I b) saber alguna manera o estratègia perquè la meva parella el pugui calmar i adormir quan jo no hi sigui o no el pugui atendre de seguida. El meu fill te 9 mesos.

    Moltes gràcies!

    1. Hola Joana, específicament d’això que em demanes adreçat a l’home no. Tinc vídeos sobre com adormir els nens, per què els costa adormir-se sols, etc. Els trobaràs aquí al blog, a l’apartat de “ParenTips”, a “Videoblog”. Una abraçada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.