Míriam Tirado

"Em dic Goa" el podcast

* En lengua catalana *

Escucha la nueva ficción sonora de «Em dic Goa» en la plataforma de 3Cat, SX3 y también en Spotify Un podcast que te recomendamos escuchar con auriculares para que puedas disfrutar del sonido binaural de esta serie.

Diez episodios en los que se tratan diferentes temas como el inicio de la adolescencia, la separación de los padres, los cambios físicos de esta etapa, las amistades, etc. Estos capítulos, basados en la colección «Em dic Goa», se han grabado con las mejores técnicas para que te puedas sentir parte de la escena. Por eso te recomendamos que le escuche la hagas con auriculares.

Espero que te guste y te pueda ayudar.

Podcast GOA
T1xC10 - Començo l'institut
Ha arribat l’hora de deixar primària i anar a l’institut, la Goa està dels nervis! Com gestionarà aquest nou canvi a la seva vida?
T1xC9 - No sé què em passa i sento que ningú m'entén
La Goa, a vegades, se sent sola. També pensa que ningú l’entén. Els seus amics també se sentien així a vegades. Realment no els entenia ningú?
T1xC8 - La meva millor amiga és lesbiana
A l’Anna, la millor amiga de la Goa li agraden les nenes. Quina sorpresa! Però és que a més, està enamorada de la Goa…
T1xC7 - Famílies reconstituides
La Goa tindrà un germanet, fill del seu pare i de la seva nova parella. Tants canvis a vegades no són gens fàcils d’encaixar. La Goa no vol ni pensar-hi!
T1xC6 - Què em passa? No m'agrado!
Estimar-se i agradar-se a vegades no els resultava gens fàcil a la Goa i els seus amics. Però què és el que no els agrada? I per què?
T1xC5 - Què signifiquen els meus BFF per a mi?
Per la Goa, l’amistat és una de les coses més importants de la seva vida. Els seus amics la fan molt feliç però a vegades també hi ha malentesos…
T1xC4 - Els meus pares s'han separat
La separació dels pares a la Goa li ha caigut com un gerro d’aigua freda. No s’ho esperava. Per sort, no és l’única de la colla amb pares separats i l’experiència dels altres l’ajudarà a anar-la encaixant.
T1xC3 - Crec que m'agrada un nen
La Goa coneixia el Klaus des de ben petita però no ha estat fins ara que l’ha mirat amb uns nous ulls. Se n’haurà enamorat?
T1xC2 - M'ha vingut la regla. Què faig?
La regla ha arribat a la vida de la Goa. Sabia que aquest dia arribaria però ara li sembla que no està preparada per aquest gran canvi. Això de fer-se gran no és gens fàcil!
T1xC1 - La remoguda adolescent
L’adolescència a vegades no és gens fàcil perquè està plena de canvis. Sort que la Goa no està sola! els seus amics també l’estan vivint i això ho farà tot molt més fàcil.

Escúchame el Podcast de Goa desde cualquier plataforma